Firma noastra ofera 3 pachete in vederea crearii unui studio de videochat :
1
Pachetul BASIC
2
Pachetul PREMIUM
3
Pachetul VIP
Bugetul minim alocat deschiderii unui studio de videochat este de 25 000 euro , corespunzand pachetului BASIC , continuand cu pachetul PREMIUM al carui buget minim este de 50 000 euro , varful piramidei fiind constituit de pachetul VIP , al carui unic scop este topul studiourilor de videochat din Romania , bugetul acestuia fiind de minim 100 000 euro . Toate pachetele pot fi personalizate in functie de dorintele clientului.

Pachetele cuprind ca si servicii de baza infiintarea firmei , gasirea locatiei potrivite in vederea desfasurarii activitatii de videochat , amenajarea si utilarea completa a posturilor de lucru, creare website ultramodern si promovare , training si consultanta de specialitate . Asadar dupa parcurgerea tuturor pasilor mai sus mentionati si respectarea tuturor instructiunilor consultantilor ,studioul dumneavoastra devine o afacere de succes .

Echipa noastra are o vasta experienta in domeniul videochatului , oferind consultanta multor studiouri din Romania . Asiguram contabilitate specializata si consultanta juridica , astel incat toate studiourile create de noi sunt in conformitate cu legislatia in vigoare .