In aceasta sectiune gasiti cele mai dese intrebari ale clientilor nostri. Incercam sa raspundem tuturor intrebarilor dvs prin aceasta sectiune , cat si prin orice mijloc de contact mentionat la sectiunea Contact .

Raspunsul este DA , puteti face un studio de videochat cu mult mai putini bani . Dar putem sa va garantam , din experienta , ca acel studio este unul minimizat si destinat falimentului .

In Romania, desi aceasta activitate nu este sprijinita puternic (explicatiile sunt multiple, cele mai multe sunt insa legate de prejudecatile din societatea romaneasca postrevolutionara) ea este 100% legala si nu este sub absolut nicio forma interzisa de legislatia in vigoare . Legea prezentata in continuare dovedeste ca acuzatiile din trecut erau pe deplin nefondate si ca tot ceea ce reprezinta comunicare intre modelele de videochat si client au caracater privat.

Videochat-ul este o activitate 100% legala fiind reglementata de legea 196/2003, care ulterior a fost modificata si completata prin legea 496 din 2004.

Toate studiourile deschise de noi functioneaza legal , in conformitate cu legea din Romania .

Costurile difera in functie de pachet , asadar in functie de numarul de posture de lucru existente este nevoie de promovare continua , pentru recrutarea modelor .

In functie de pachetul ales , consultanta dureaza intre 1 an si 5 ani . Primele 3 luni de consultant au un impact puternic , acestea fiind cele mai importante , in aceasta perioada acumulandu-se toate informatiile necesare administrarii afacerii.

Da ! Nedeclarand veniturile partial sau total , se numeste evaziune fiscala si se pedepseste conform legislatiei din Romania.

In Romania , activitatea de videochat este o optiune foarte tentanta pentru femei din mai multe categorii de varste , acestea obtinand castiguri atractive intr-un mediu relaxant si totodata intr-un timp foarte scurt , fapt aproape imposibil de realizat in cadrul majoritatii meseriilor / profesiilor de pe piata muncii din Romania . Asadar , recrutarea fortei de munca nu constituie un impediment in crearea unei afaceri de succes . In functie de pachetul ales , garantam succesul afacerii , daca pasii pe care ii recomandam a fi urmati , vor fi respectati in totalitate .